Especialitats

Ambliopia: ull gandul Es una disminució de la agudesa visual sense que existeixi cap lesió orgànica que ho justifiqui.

La llàgrima es produeix en unes glàndules que tenim a sota de la cella ,i amb el parpelleig lubrica el ull.

És degut a una pèrdua de les característiques de la pel·lícula llagrimall.

Pingüècula i Pterígion

Les solucions de manteniment netegen, desinfecten i conserven les lents de contacte.

Quant el cristal·lí s’enfosqueix, perd transparència i es torna fosc, no deixa entrar llum. Progressivament hi veiem borrós, més apagat, amb menys llum i finalment menys agudesa visual. Ales hores parlem de cataracta.

El glaucoma és una de les principals causes de ceguesa al món. Afecta a pacients de totes les edats, i encara que està molt estesa, hi ha moltes idees equivocades sobre els seus símptomes i les persones que la pateixen.

Succeeix quan la diabetis fa malbé els petits vasos sanguinis de la retina, que és el teixit situat a la part posterior del ull.

Aquesta patologia, si la detectem aviat, existeixen alguns tractaments per a tractar de aturar el deteriorament visual, en funció de si la DMAE és de tipus sec o de tipus humit

El forat macular és un esquinçament del teixit localitzat a la zona central de la màcula (fòvea) que provoca un defecte de visió central (escotoma) o una zona de visió borrosa al centre del camp visual.

Les solucions de manteniment netegen, desinfecten i conserven les lents de contacte.

Succeeix quan la diabetis fa malbé els petits vasos sanguinis de la retina, que és el teixit situat a la part posterior del ull. Si vostè té retinopatia diabètica, al principi no notarà cap canvi en la vista.

This post is also available in: ESP